Granit Eviye Nasıl Yapılır

Granit Eviye Nasıl Yapılır

 

GRANİT EVYE NASIL YAPILIR

Granit lavabonun nasıl yapıldığını bilmek o kadar da zor değil; ancak, ortaya çıkan bir sonraki soru 'evim için mükemmel granit lavaboyu nasıl seçerim?' Farklı renk ve tasarımlarda granit lavabo dahil olmak üzere çeşitli granit türleri vardır. Ayrıca banyonuza ve özelliklerine tam olarak uyacak şekilde özel tasarım granit lavabolara da gidebilirsiniz. Ancak eviniz için granit lavabo satın almak istediğinizde akılda tutulması gereken en önemli şey, güzel görünmesi ve uzun ömürlü olması için çizilmemesi veya bozulmamasıdır.

Bir çok granit lavabo, çoğunlukla yoğun kullanımın bir sonucu olarak, önemli ölçüde pisliğe maruz kalmıştır. Bir granit tezgah üstünüz veya bu malzemeden yapılmış bir lavabonuz varsa, bazı inatçı lekeler ve mineral birikintileriyle karşılaşmanız kaçınılmazdır; bu nedenle, granit lavabo lekesini nasıl temizleyeceğiniz çok kolaydır. Granit bir malzemenin yüzeyindeki pislik oluşumu çoğunlukla bir bardak veya şişeden dökülmeler, gıda parçacıkları, evcil hayvan lekeleri vb. nedenlerden kaynaklanır. Granit yüzeylerinizde pislik oluşumunu önlemek için, lavabolarınızı düzenli olarak silmeye ve durulamaya özen gösterin, böylece yüzeyde dökülmeler oluşmaz.

Sert suyun neden olduğu çizikler ve lekeler de granit lavabo ve tezgahlarda renk bozulmasına neden olabilir. Granit lavabolardan kalsiyumu temizlemenin yararlı bir yöntemi, sert tortuları herhangi bir kalıntı bırakmadan çözebilmeleri için düşük pH içeriğine sahip yumuşak temizleyiciler kullanmaktır. Granit lavabolarınızdaki lekeleri ve çizikleri çıkarmaya çalışırken yalnızca yumuşak temizleyiciler kullanın ve asla sabun, sirke veya çamaşır suyu kullanmayın. Hafif lekelenme veya renk bozulması durumunda, granit yüzeyler için özel olarak formüle edilmiş ticari bir ürün kullanılması tavsiye edilir. Çizikler, yumuşak bir bezle hafifçe ovalanarak ve iyice durulanarak çıkarılabilir veya granit yüzeylerden kalsiyumu çıkarmak için özel olarak tasarlanmış ticari ürünler kullanılabilir.

granit evye modelleri neler

Mutfağınızda granit tezgah almaya karar verdiyseniz, en iyi granit lavabo modelleri için alışveriş yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz önemlidir. Bu sadece eviniz için mükemmel olanı bulmanızı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda bu tür bir yüzeyin mutfağınız için doğru olup olmadığını belirlemenize de yardımcı olacaktır. Bugün piyasada çok sayıda granit türü ve stili bulunduğundan, en eğitimli ve deneyimli müteahhit veya ev sahibinin bile doğru olanı seçmesi zor olabilir. Aşağıdakiler, bu çok önemli kararı verirken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda size bazı bilgiler verecektir.

Mevcut farklı granit modellerine bakarken yapmanız gereken ilk şeylerden biri, lavabonun tasarımına ve stiline iyi bakmaktır. Lavabonun görünümü, tezgah malzemesi ve çevresindeki mutfak dolaplarındaki renk ve desenlerle doğrudan ilişkili olacaktır. Lavabonun tasarım ve stilinin, mutfağınızda bulunan diğer mobilya ve armatürlerle uyumlu olmasına dikkat etmeniz önemlidir.

En iyi granit lavabo modellerinin hangileri olduğunu öğrenmek için bilmeniz gereken bir diğer şey, mevcut tüm farklı ebatlara iyi bakmaktır. Birçok insan, daha davetkar ve daha büyük görünmesi için granit lavabolarında daha büyük bir kase almayı seçecektir. Genellikle daha büyük bir kase stili seçmekten kaynaklanan sorun, tezgahı daha küçük hissettirmesidir ve bu, odanın diğer yönlerinin tasarlanma ve kullanılma şeklini gerçekten etkileyebilir. Mutfağınıza tam olarak monte edildikten sonra her birinin nasıl göründüğünü görebilmeniz için mevcut olan farklı granit lavabo çanaklarından birkaç farklı örnek almak iyi bir fikirdir.

Etiketler: granitevye,graniteviye
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
https